Even geduld aub..

Nieuwsbrief   |  Login   |  Klant worden?
x
InloggenWachtwoord vergeten?
x
Wachtwoord vergeten?
Vul hieronder uw e-mail adres in. U ontvangt van ons een email waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.


Producten

Nieuws

Belangrijke informatie voor klanten van Marindex

Het dagelijks leven van ons allemaal staat behoorlijk op zijn kop. Kinderen gaan niet meer naar de opvang of naar school en er wordt zo veel mogelijk thuis gewerkt. Alles is nu anders. 

Bij Marindex staat de gezondheid van onze collega's, hun gezinnen en onze partners voorop. Maar we hebben ook een ander belangrijk doel, onze winkel en onze klanten draaiende houden. Zodat we hier allemaal op een gezonde manier weer uit komen. 


We blijven leveren en helpen

Wij doen er alles aan om zo compleet mogelijk te blijven leveren. Daarbij letten wij wel op de veiligheid bij het leveren. Onze partners die zorgen voor de leveringen, houden afstand en vermijden fysiek contact. 

Bij ons op kantoor is het nu drukker en hectischer dan normaal maar we doen er alles aan om de wacht- en reactietijd zo kort mogelijk te houden. Excuses als het wat langer duurt dan je van ons gewend bent. Maar wij zitten momenteel verspreid en dus duurt het wat langer voor we kunnen schakelen. 

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat we trots zijn en enorm veel respect hebben voor iedereen die zich momenteel zo hard inspant voor onze samenwerking. Ook zijn wij trots op onze magazijnmedewerkers en bezorgers, die niet thuis kunnen werken maar er wel voor zorgen dat de leveringen gewoon door kunnen gaan. 


Belangrijk bericht i.v.m. annuleringen en leveringen!

 Wij begrijpen dat er momenten zijn dat u overdenkt “hebben we deze artikelen nog wel nodig?”  Misschien overweegt u de bestelling te annuleren of aan te passen. Daar gaat Marindex flexibel mee om. Het dringend verzoek aan u deze overweging zo snel mogelijk te maken zodat onze medewerkers in het magazijn, voordat ze de bestelling voor u verzamelen, de bestelling al uit het systeem kunnen halen of de levertermijn en/of aantallen aan kunnen passen.  Ontvangt u van Marindex de pakbon dan weet u dat de bestelling van u is verpakt en verzameld. De zending staat dan zelfs al in de vrachtwagen voor verzending. Kosten zijn dan gemaakt en de zending is bij ons ook administratief verwerkt. Deze zending kunnen we dan ook niet meer aanpassen en/of annuleren. Zo gaat Marindex ook om met haar  leveranciers. Ook bij hen vragen we om souplesse maar gaan we als professionals met elkaar om. Zendingen die inmiddels voor ons verwerkt zijn, nemen we dus af. 

Belangrijk om te weten is dat artikelen die speciaal voor u zijn besteld en inmiddels in productie zijn genomen bij onze leveranciers, niet  kunnen worden geannuleerd!!!! Pakketten die zijn besteld worden door ons in productie genomen. Afhankelijk van de grootte van de pakketten en de hoeveelheid,  wordt daar ruim voor de gewenste leverdatum aan begonnen. Ook dit zijn dan uiteindelijk “artikelen” (het pakket) die speciaal voor u zijn gemaakt. Wij vragen uw begrip dat deze pakketten niet “even” weer leeg gehaald kunnen worden en de artikelen weer los in het magazijn kunnen worden opgeslagen. Het tijdelijk opslaan van pakketten kan alleen in overleg met Marindex.  Pakketten nemen een groter volume in dat onze losse artikelen en staan dan al snel in de “weg”.  Als pakketten NA inpakken, worden geannuleerd worden er kosten in rekening gebracht. Wij vragen u begrip voor sommige lastige punten, maar ook Marindex moet op haar liquiditeit letten om economisch gezond te blijven.  Als we alles gezamenlijk doen dan komen ook we gezamenlijk ook uit de crisis. De overheid biedt tenslotte ook hulp voor het bedrijfsleven aan!

Dank voor uw begrip. Team Marindex.
Aangemaakt op 20 maart 2020

Tuinmeubilair

 

Bij Marindex leveren we hoge kwaliteit tuinmeubelen voor een lage prijs. Onze collectie tuinmeubilair is tijdloos en staat bekend om de lange naleverbaarheid.  Als uw tuinmeubels slijten, zijn deze bij ons altijd weer na te bestellen.

Sieger is een Duits kwaliteit merk dat een groot gedeelte van haar artikelen nog in Duitsland produceert. Daarnaast hebben zij in China een productie voor Textileen meubels. Marindex heeft een selectie gemaakt uit deze meubels en levert die selectie standaard uit voorraad Gouda. Onderdeel van de service is dat er veel aandacht is op naleverbaarheid van de artikelen maar ook van onderdelen. Zijn er problemen dan probeert Marindex die met Sieger op te lossen.

Nardi is een Italiaanse fabrikant van hoge kwaliteit design tuinmeubilair met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. De tuinmeubels van Nardi hebben als een groot voordeel dat deze ontworpen zijn voor zowel de consument als voor de recreatie. Hierdoor is het design en comfort van deze tuinmeubels net zoals belangrijk als de kwaliteit en de prijs. Veel van hun meubels zijn al lang in de collectie, dus ook hier weer een betrouwbare naleverbaarheid. Omdat Marindex deze tuinmeubels zelf rechtstreeks uit Italië betrekt, zelf het vervoer regelt en in bulk inkoopt, zijn de prijzen uitermate scherp.

Jardin is een van de grootste producenten in kunststof tuinmeubelen. Met een grote en tijdloze collectie tegen een hele schappelijke prijs, is Jardin vaak een logische keuze voor veel van onze recreatie klanten. Echter, ondanks dat  alle Jardin tuinmeubelen worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd, het is en blijft echter een consumenten artikel. Consumenten artikelen zijn niet altijd het meest geschikt voor verhuur en/of professioneel gebruik. Zij gaan hier door sneller kapot dan de wat duurdere tuinmeubels uit ons assortiment.

Aangemaakt op 23 april 2019

Tuinmeubels en Nardi en Toppers

Marindex NIEUWS,

3-7-2018

Beste Klant,

Wist u dat Marindex naast alle klein inventaris ook alles voor de tuin levert? Veel zo uit voorraad.

Nardi is nieuw in ons assortiment en ook daar geld voor dat een selectie uit voorraad leverbaar is.

Vraagt u ons ook voor op bed de toppers en wij leveren de juiste maat en diktes. Zeer snelle levertijden.

Aangemaakt op 3 juli 2018

Aanbieding Beddengoed.

Tijdelijke nazomer aanbieding 2017!!!!!

Beste Klant, door een inkoop voordeel kunnen wij u tijdelijk een korting geven op matras beschermers, dekbedden, hoofdkussens en dekbed+kussen sets in de kleuren wit en blauw. Bij bestellingen groter dan € 500.00 ex btw van alleen beddengoed ontvangt u bij deze bestellingen een korting van 10%. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt van deze partij. Dit aanbod geldt niet als extra korting op bestaande of project kortingen. De kwaliteit en gewichten zijn niet anders dan u van ons gewend bent.

Marindex.

Aangemaakt op 29 augustus 2017

Koningsdag en Hemelvaartsdag 2017

Koningsdag en Hemelvaartsdag 2017

Beste Klant, zoals u weet is het binnenkort weer Koningsdag en kort er op Hemelvaartsdag en zijn de meeste bedrijven gesloten. Ook Marindex is die dag gesloten.  De dag na Koningsdag en Hemelvaart wordt er door Marindex ook niet gewerkt.  Houdt u er rekening mee? De maandag er op zijn wij u uiteraard weer graag van dienst.

Alvast een goede start van het seizoen gewenst door het Marindex team.

Aangemaakt op 23 april 2017

Senseo Switch

Beste Lezer, 

Philips heeft een nieuwe Senseo op de markt gebracht waarvan wij denken dat die met name voor uw doeleinden en gebruik uitermate geschikt is.

De nieuwe Senseo Switch combineert de traditionele koffiezetter met de Senseo. U heeft zo twee apparaten in 1. Dat scheelt in ieder geval ruimte. De Switch is voorzien van een RVS isoleerkan geschikt voor 7 koppen.

Het artikel nummer is 804035 en u vindt hem op onze site.

Aangemaakt op 26 oktober 2016

Verzendkosten en minimum ordergrootte

 

Beste Lezer, 


Verzendkosten en minimum ordergrootte.

Zoals u heeft kunnen constateren heeft Marindex 4 jaar lang haar leveringskosten niet in prijs verhoogd. Helaas ontkomen ook wij niet aan een verhoging. Dit betekent dat per 1 juni 2016 de verzendkosten per pallet omhoog gaan met € 2.50 en de losse colli kosten met € 1.00. Deze verhogingen worden veroorzaakt door stijgende verpakking kosten en hogere transportkosten.  Vooralsnog blijft de franco order grens wel gehandhaafd op € 500.00 ex btw.

Ook de minimum order grens van € 25.00 gaat omhoog en wel naar € 50.00. Orders daaronder krijgen een toeslag van € 17.50 ongeacht of de order wordt afgehaald of niet.

Afhalen van goederen.

Goederen kunnen met ingang van Juni 2016 alleen worden afgehaald als ze minimaal 24 uur van te voren ook zijn besteld. De bestelling wordt dan klaar gezet en dient dan ook te worden afgehaald. Afhaal orders die binnen 48 uur na het verzenden van de pakbon door Marindex, niet zijn afgehaald, worden naar de klant verzonden en de verzendkosten worden in rekening gebracht.

Uitzondering op deze regel is altijd mogelijk als de omstandigheden dit afdwingen. Dit dan wel graag in overleg met Marindex.

met vriendelijke groeten,

Marindex Team

Aangemaakt op 17 mei 2016

Hemelvaartdag 2016

Tijdelijke nazomer aanbieding 2017!!!!!

Beste Klant, door een inkoop voordeel kunnen wij u tijdelijk een korting geven op matras beschermers, dekbedden, hoofdkussens en dekbed+kussen sets in de kleuren wit en blauw. Bij bestellingen groter dan € 500.00 ex btw van alleen beddengoed ontvangt u bij deze bestellingen een korting van 10%. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt van deze partij. Dit aanbod geldt niet als extra korting op bestaande of project kortingen. De kwaliteit en gewichten zijn niet anders dan u van ons gewend bent.

Marindex.

Aangemaakt op 17 april 2016

Website TIP.

 

Website verbeteringen.

TIP!! Het gebruik van uw standaard bestellijst kan wel eens lastig zijn als die uitgebreid is. Zoek dan maar eens bijvoorbeeld een Theelepel op in de lijst als die lijst 100 items groot is. U kunt een Windows hulptooltje gebruiken!!! 

1. U bent ingelogd. 

2. U wilt in uw standaard bestellijst het theelepeltje opzoeken om dit te bestellen.

3. Door nu de toet combinatie Ctrl en F in te drukken verschijnt er bovenin uw Browserscherm een zoekscherm. De plaats waar dit zoekscherm komt te staan verschilt tussen Google Chrome en Internet Explorer.

3. U typt nu "theelepel" in het zoekscherm en dit woord nu door de Browser gemarkeerd met een kleur zodat u het direct kunt zien.

Heeft u nog suggesties voor verbeteringen? Mail ze ons op  info@marindex.nl

Aangemaakt op 22 januari 2016

Hoe onderscheiden wij ons?

 

Leest u het stuk dat de Rabo Bank heeft gepubliceerd. Op:

https://www.rabobank.nl/bedrijven/cijfers-en-trends/horeca/thema-update-verblijfsrecreatie/

Natuurlijk zijn dit onderwerpen die ook te vertalen zijn naar klanten die niet in de Recreatie Branche werkzaam zijn.  Ook daar is belangrijk de klant een goed gevoel te geven tijdens en na een verblijf in uw verhuur accommodatie, of dit nu kort of lang is.

Huishoudelijke artikelen zijn maar een heel klein onderdeel in dit geheel, maar toch speelt ook dat een rol in de totaal beleving van de klant. Wij kunnen u dan ook helpen daar invulling aan te geven.

Hoe doen wij dat bijvoorbeeld?

  • Door met u van gedachten te wisselen over allerlei zaken zoals een ander servies met wat meer uitstraling maar wel degelijk en sterk en na leverbaar.
  • Een ruimer assortiment aan te bieden aan onze klanten van onder andere sterker en mooi Tuin meubilair in het assortiment op te nemen.
  • Met u van gedachten te wisselen hoe Marindex daar en rol in kan spelen.

Aangemaakt op 28 augustus 2015

Bestellijst

 

Gebruik Bestellijst

Het gebruik van de "standaard bestellijst" had voor klanten die een uitgebreide lijst hadden, het nadeel dat die verspreidt was over meerdere pagina's. Dat behoort nu tot het verleden. U standaard bestellijst staat nu op 1 pagina en afhankelijk van de hoeveelheid artikelen kan die redelijk ver doorlopen.  Het invullen van de lijst en het aantal te bestellen artikelen is nu een stuk gemakkelijker geworden.

1. U vult bij ieder artikel dat u wilt bestellen het aantal in.

2. U werkt de hele lijst af.

3. U drukt op de knop "Bestel artikelen met ingevuld aantal in 1 keer tegelijk: "

U houdt zo overzicht van wat u wilt gaan bestellen. Het blijft een nadeel dat als u tussentijds de bestellijst verlaat om iets op de site op te zoeken, u de ingevulde aantallen kwijt bent. Pas als u besteld heeft staat het in uw mandje.

Wist u dat u voor verschillende projecten ook meerdere bestellijsten kunt aanleggen? Vraag aan Marindex hoe dit kan worden ingericht!!

Aangemaakt op 6 augustus 2015

Basic (Kwikkie)

Product informatie!!

Beste Klant,

Op 26-6-2015 hebben wij van de leverancier van het "Basic" assortiment , bij ons bekend onder de naam Kwikkie, het bericht gekregen dat dit uit de collectie gaat. De reden is dat er steeds minder vraag naar is. Wij betreuren die stap maar begrijpen het ook, ook bij Marindex werden de Kwikkie artikelen steeds minder afgenomen.  Kortom het zijn uitlopende artikelen en zullen uiteraard kunnen worden vervangen door alternatieven. Mocht u daar informatie op willen hebben dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

met vriendelijke groeten,

Marindex

Aangemaakt op 26 juni 2015

Hemelvaartdag

Vrijdag 15 Mei  2015

De dag na hemelvaart, 15 Mei, is Marindex de gehele dag gesloten. Mails worden, net als altijd, wel gelezen en waar nodig ook beantwoord.

Op vrijdag 15 Mei zullen er wel gewoon leveringen door DHL plaats vinden.

met vriendelijke groeten,

Marindex.

Aangemaakt op 12 mei 2015

Senseo

Beste Lezer, 

De oude type Senseo's zijn uitverkocht. Deze Senseo's voldeden niet aan de nieuwe regels uit Brussel en zijn vervangen door een nieuw type. Het oude Type HD7810 is vervangen door de HD7817. Het artikel nummer is gelijk gebleven en is 804046.

Het nieuwe type kent een paar voordelen. Zo is het een snellere "Autostop functie". Het eerste kopje koffie is warmer dan voorheen en er zit nu een "stop" functie op. Dit houdt in dat als u een sterker kopje koffie wilt.

Helaas hebben deze, waaronder de verplichte door Brussel opgelegde functies, ook geleid tot een prijs verhoging.  We hopen dat de nieuwe functies dit compenseren. Uiterlijk verschild de nieuwe Senseo niet veel van de oude.

Voor het kleinere aanrecht is er nu ook de Senseo Up. Dit model past ook gemakkelijker onder de bovenkasten.

Aangemaakt op 9 maart 2015

Dollar wisselkoers

Beste Lezer, 

We houden de prijzen zo laag  mogelijk en dat zo lang mogelijk!!!!

Prijzen 2015

zoals u heeft kunnen merken heeft Marindex aan de meeste prijzen voor 2015 niets of nagenoeg niets veranderd. Enkel de incidentele verhogingen zijn doorberekend.

De stijging van de dollar  die er de afgelopen 12 maanden heeft plaats gevonden is echter zo drastisch dat een aantal fabrikanten hun prijzen heeft moeten verhogen.

Rechts ziet u het verloop over 1 jaar. Het verschil is meer dan 15%. Dit houdt in, dat voor de producten die wij uit het verre Oosten betrekken, gemiddeld 15% meer moeten betalen omdat die altijd in dollars worden afgerekend. Boven op de hogere product prijzen komen ook nog de verhoogde transportkosten die ook in dollars worden afgerekend. U begrijpt dat dit, al is het voor een deel, doorberekend moet worden in de prijs die wij u berekenen.

Grafiek wisselkoers dollars versus euro.

April 2014 kostte de Euro nog $ 1.40 nu kost die zelfde Euro $ 1.13. Kortom de Dollar is duurder geworden dus ook producten uit het verre Oosten.

Met name de prijzen van pannen en bestek en het meeste opschepwerk worden daardoor beïnvloed.  Marindex ziet zich dus genoodzaakt om een aantal producten in prijs te verhogen maar zal dat in 2015 met niet meer dan 10% doorvoeren EN geleidelijk EN pas als onze oude voorraden op zijn.

Aangemaakt op 10 februari 2015

Bestellijst

Gebruik Bestellijst

Het gebruik van de "standaard bestellijst" had voor klanten die een uitgebreide lijst hadden, het nadeel dat die verspreidt was over meerdere pagina's. Dat behoort nu tot het verleden. U standaard bestellijst staat nu op 1 pagina en afhankelijk van de hoeveelheid artikelen kan die redelijk ver doorlopen.  Het invullen van de lijst en het aantal te bestellen artikelen is nu een stuk gemakkelijker geworden.

1. U vult bij ieder artikel dat u wilt bestellen het aantal in.

2. U werkt de hele lijst af.

3. U drukt op de knop "Bestel artikelen met ingevuld aantal in 1 keer tegelijk: "

U houdt zo overzicht van wat u wilt gaan bestellen. Het blijft een nadeel dat als u tussentijds de bestellijst verlaat om iets op de site op te zoeken, u de ingevulde aantallen kwijt bent. Pas als u besteld heeft staat het in uw mandje.

Wist u dat u voor verschillende projecten ook meerdere bestellijsten kunt aanleggen? Vraag aan Marindex hoe dit kan worden ingericht!!

Aangemaakt op 12 december 2014

Lampen en verlichting


Lampen en verlichting

Beste klant,

Zoals u weet is Marindex  groothandel en leverancier van allerlei huishoudelijke artikelen bedoeld voor tijdelijke huisvesting. Wij leveren van dekbedden tot deurmatten, van theelepeltjes tot tuinstoelen. 

Wat wellicht aan uw aandacht ontsnapt is, is dat wij ook een uitgebreid assortiment verlichting op voorraad hebben; Het is nog niet makkelijk iets onder de aandacht te brengen over allerlei soorten lampen.

Had je vroeger alleen de keuze uit gloeilampen, halogeen of tl verlichting, nu zijn er veel soorten lampen bij gekomen zoals, ledlampen, spaarlampen, dimbaar en niet dimbaar.

De bekendste lamp is nog steeds de gloeilamp. Gloeilampen zijn goedkoop in aanschaf en verspreiden een ‘gezellig” licht.

De halogeenlamp werd ontworpen om de gloeilamp te vervangen, aangezien de halogeenlamp twee keer zoveel licht geeft en veel langer meegaat. Maar dit geldt alleen ten opzichte van de gloeilamp en niet in vergelijking met spaarlampen en ledlampen

Tl lampen gebruiken zeer weinig energie en hebben een lange levensduur. Tl-lampen van de oude generatie gaven een koel licht. De nieuwste generatie tl-buizen hebben warmere lichtkleuren. De levensduur van tl lampen wordt nogal verminderd wanneer je de lichten vaak aan en uit doet. Dat is een nadeel. Gebruik deze lampen dus in ruimtes waar de verlichting langdurig aan moet staan.

De spaarlamp is een vernieuwing van al weer enkele jaren terug. Een spaarlamp is in principe een tl-buis die zo gevormd is dat deze in een standaard ('gloeilamp-') fitting past, en gaat tien jaar mee.. Als compacte versie van de tl-lamp zijn spaarlampen ideaal voor plaatsen waar je lange tijd veel licht nodig hebt, net als de gewone tl lamp dus.

Spaarlampen hebben een nadeel: ze hebben wat tijd nodig om op te starten en zijn daarom niet ideaal als je in de voorraadkast even snel wat moet pakken,

Led is de grootste vernieuwing op het gebied van verlichting. Vonden we Led altijd een tikkeltje te wit, de huidige ledlampen zijn er in vele kleuren .

Ook de ruimte bepaalt de keuze voor de verlichting, Is het voor op de werkplek, in de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer; in iedere ruimte zijn eigen lampen nodig.

Voor een lees- of werkplek is directe verlichting heel handig terwijl in een sfeervolle ruimte indirecte verlichting meer geschikt is

Een plafondlamp zorgt voor algemene en indirecte verlichting in je woonkamer. Naast alle andere lampen die zorgen voor accentverlichting, zorgt een plafonnière ervoor dat de kamer gelijkmatig verlicht wordt.

 Voor een kijkje in ons volledige assortiment;

https://www.marindex.nl/huishouden/gloei-en-spaarlampen/

 

Aangemaakt op 16 oktober 2014

Bereikbaarheid Stedin 29-9-2014

Maandag 29 September, voert Stedin werkzaamheden uit aan het stroomnet in de buurt van het Stationsplein te Gouda.

Deze werkzaamheden zijn gepland van 7.30 tot 13.30

Het is dus niet uitgesloten dat Marindex tijdelijk slecht of niet bereikbaar is per mail en telefoon. Er worden maatregelen getroffen maar het kan

zijn dat die beperkt van aard zijn. Excuses hiervoor!!

Marindex bv

Aangemaakt op 26 september 2014

Facebook actie Mei 2014

Nieuws 23 Mei 2014.

Facebook actie;

Voor de oplettende bezoeker van onze Facebook pagina zal het zijn opgevallen dat wij een prijs hebben uitgeloofd voor het winnen van een luxe Philips waterkoker. We hadden beloofd de winnaar op 23 Mei 2014 bekend te maken en dus bij deze:  We hopen dat de waterkoker een mooi plekje krijgt in de keuken. Gefeliciteerd en veel plezier met de prijs!

De winnaar is: Renske Huijs uit Venlo; ( www.facebook.com/renske.huijs.1 )

We vragen Renske contact met ons op te nemen om haar de Philips waterkoker te kunnen toesturen. Je kunt Marindex een mail sturen. Info@marindex.nl met referentie:  "Waterkoker"

Aangemaakt op 23 mei 2014

Over Marindex

MARINDEX B.V. is een full-service groothandel in huishoudelijke artikelen voor grootverbruikers in kleine huishoudens, zoals beheerders van vakantie-bungalowparken of campings, asielzoekerscentra en penitentiaire inrichtingen. Ook detaillisten of ambulante handelaren in huishoudelijke artikelen weten ons te vinden voor een compleet en aantrekkelijk geprijsd assortiment. Uiteraard wordt alles vlot en uit voorraad geleverd.

Marindex geeft aan de term ‘full-service’ ook echt inhoud. Het adviseren op basis van klantspecifieke vragen en probleemoplossend meedenken is een onderdeel dat bij het aanbod van Marindex hoort. Zo worden de producten veelal per wooneenheid verpakt en aangeleverd. Ook worden speciaal aangemaakte producten met bijvoorbeeld logo of in klantspecifieke kleur in voorraad gehouden en naar behoefte geleverd.

Marindex, huishoudelijke artikelen en meer......

Aangemaakt op 2 november 2012


Archief

Bekijk ons archief voor meer Nieuws & Persberichten.