Even geduld aub..

Ontdek de kracht van Marindex; .  

Welkom bij Marindex; full-service groothandel in huishoudelijke artikelen. Marktleider in huishoudelijke artikelen voor de tijdelijke huisvesting. Onze klanten zijn actief in de tijdelijke huisvesting: recreatiebedrijven, huisvesters van arbeidsmigranten, studentenhuisvesting, crisisopvang, begeleid wonen en projectinrichters.


Breed assortiment en altijd voorraad

Door ons brede assortiment aan artikelen bieden wij altijd een oplossing op maat. Voor de gehele inventaris kunt u bij Marindex terecht. Servies, elektrische apparaten, tuinstoelen en toiletartikelen; wij hebben het op voorraad.

Ons brede assortiment wisselt niet, maar vernieuwt wel, waardoor u jarenlang gegarandeerd kunt nabestellen. Wel zo makkelijk!

Wij leveren bulk, maar ook per woning of per kamer. Uw inventaris is altijd compleet.

Een greep uit het assortiment:

-          Servies, bestek, glaswerk en pannen

-          Dekbedden, kussens en matrassen

-          Waterkokers, koffiezetters, broodroosters en stofzuigers.

-          Afwasborstels, dweilen, emmers, bezems en pedaalemmers

-          Tafels, stoelen, parasols en lougesets

-          Kinderbedjes, kinderstoelen en boxen

-          En nog veel meer…

klant worden? 


Wij zijn pas tevreden bij een 100% tevreden klant

Bij Marindex gaan we een lange termijn relatie met u aan. Door jarenlange ervaring weten we dat u behoefte heeft aan een partner die ontzorgt en ondersteunt bij het inrichten van tijdelijke huisvesting. Wij bieden op maat gemaakte inventaris pakketten aan die zijn afgestemd op uw wensen. Hierdoor kloppen onze producten altijd en kan er eenvoudig worden bijbesteld.

Gerenommeerde merken of low budget? 250 borden of maar 3? Het is allemaal mogelijk. Op onze portal slaan we uw bestellingen op, zodat u eenvoudig kunt nabestellen.


De beste prijs

Wij zijn trots op de goede relatie met onze leveranciers zoals Philips, Brabantia, Numatic, Keter, Sunware, Nardi, Sieger en Severin; een greep uit onze merken. Door ons grote klantenbestand in de tijdelijke huisvesting, kunnen wij onze klanten de beste prijs garanderen. Daar zijn we trots op!

Wilt u ook klant worden bij Marindex of advies en een rondleiding door onze showroom?


Wat Marindex uniek maakt

Door jarenlange ervaring en ons gevarieerde klantenbestand in de branche zijn wij een zeer betrouwbare full service groothandel.
Met onze ervaren krachten in het magazijn en servicegerichte medewerkers op kantoor werken we dagelijks hard aan de tevredenheid van onze klanten.
Wij zijn eerlijk, betrouwbaar, dienstbaar en nuchter. We willen u als klant ontzorgen en voorzien van eerlijk advies. U bent altijd welkom in onze showroom voor persoonlijk contact. uiteraard komen wij ook graag bij u langs. 

Wij ontzorgen, besparen en garanderen jarenlang hetzelfde assortiment. Wij zijn Marindex!

Ook klant worden?