Even geduld aub..

Nieuwsbrief   |  Login   |  Klant worden?
x
InloggenWachtwoord vergeten?
x
Wachtwoord vergeten?
Vul hieronder uw e-mail adres in. U ontvangt van ons een email waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.


Producten

Bedrijf

Wie zijn wij?

Wij hanteren een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet. Marindex richt zich met name op bedrijven en instellingen die zich bezighouden met tijdelijke huisvesting waaronder; recreatiebedrijven, shortstay, studentenhuisvesting, arbeidsmigrantenhuisvesting, crisisopvang en begeleid wonen. Daarnaast zijn wij distributeur voor Brabantia, Amefa, Philips, Curver, Sieger, Nardi.

 

 

Wat kunnen wij u leveren?

Alle soorten inventaris zoals

• Servies, bestek, glaswerk, pannen en elektrische apparaten zoals waterkokers, Senseo's, koffiezetters, stofzuigers.

• Schoonmaakartikelen zoals afwasborstels dweilen, emmers, bezems en ga zo maar door.

• Tuininventaris, waaronder vele soorten tafels, stoelen en stevige parasols.

• Kinderbedjes, kinderstoelen, boxen, dekbedden, kussens en meer, alles van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij verpakken en bezorgen uw artikelen desgewenst per verhuureenheid. De artikelen en merken die wij voeren zijn langdurig na te leveren. Wij selecteren voor u uit merken zoals o.a. MARINDEX, PHILIPS, BRABANTIA, CURVER, MEPAL, ARCOROC, DURALEX, DUDSON, AMEFA maar ook TEFAL, SIEGER, NARDI, ALLIBERT-JARDIN, maar ook eigen import en eigen merken die een scherpe prijs met goede kwaliteit garanderen

 

Wilt u advies over uw huidige inventaris of over nieuwe of bestaande investeringen?

Belt of mailt u ons gerust voor een afspraak, offerte of vrijblijvend advies. Onze deskundige medewerkers met jarenlange ervaring staan u graag te woord of komen bij u langs voor een advies op maat. Vanuit onze vestiging in Gouda verzorgen wij de levering van bestelde goederen snel met DHL die weten wat u als klant voor ons betekent.

 

 

Groot budget of klein?

Natuurlijk weten wij ook voor de low budget inventaris de juiste artikelen te vinden, soms merkenloos maar ook van gerenommeerde merken.