Even geduld aub..

Badkamer en toiletGroothandel badkamer accessoires

Op zoek naar een groothandel die hoogwaardige badkameraccessoires levert voor jouw tijdelijke onderkomen? Bij Marindex ben je aan het juiste adres. 


Wij begrijpen dat de badkamer een belangrijke ruimte is voor je huurders. Ontdek onze uitgebreide collectie badkameraccessoires. We combineren functionaliteit met stijl, waardoor elke badkamer stijlvol én modern oogt.


De hoogste kwaliteit voor de beste prijs

Onze badkameraccessoires zijn zorgvuldig geselecteerd uit hoogwaardige materialen, met focus op de beste prijs en gebruiksgemak. 

Of je nu op zoek bent naar handdoekhouders, douchegordijnen, zeepdispensers, spiegels of opbergoplossingen, we bieden alleen producten van gerenommeerde merken die voldoen aan onze strenge eisen.

Maak van jouw tijdelijke badkamer een ruimte waar functionaliteit en stijl samenkomen. 


Complete inventaris

Wist je dat wij naast badkamer accecoissoires een breed totaalpakket aan inventaris voor de tijdelijke huisvesting leveren? Neem eens een kijkje op onze assortiment pagina (link) of neem vrijblijvend contact met ons op.


Als groothandel hanteren een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan inventaris voor de tijdelijke huisvesting. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen en langdurige nalevering doen de rest. 


Marindex richt zich met name op bedrijven en instellingen die zich bezighouden met tijdelijke huisvesting waaronder; recreatiebedrijven, shortstay, studentenhuisvesting, arbeidsmigrantenhuisvesting, crisisopvang en begeleid wonen.


Wat Marindex uniek maakt

Bij Marindex gaan we een lange termijn relatie met onze klanten aan. Door jarenlange ervaring weten we dat onze klanten behoefte hebben aan een partner die ontzorgt en ondersteunt bij het inrichten van tijdelijke huisvesting. 


Wij bieden op maat gemaakte inventaris pakketten aan die zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Hierdoor kloppen onze producten altijd en kan er eenvoudig worden bijbesteld.


De beste prijs

Wij zijn trots op de goede relatie met onze leveranciers als Philips, Brabantia, Numatic, Keter, Sunware, Nardi, Sieger en Severin; een greep uit onze merken. Door ons grote klantenbestand in de tijdelijke huisvesting, kunnen wij onze klanten de beste prijs garanderen. Daar zijn we trots op!


Wilt je ook klant worden bij Marindex? Of wil je vrijblijvend advies en een rondleiding door onze showroom inplannen? Neem dan contact met ons op!